yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın elden yapı dışına açılması gerekir.

çatı dışı yangın merdivenleri, ekseri binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden yapılan bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve emniyetliği kurmak yürekin titizlikle tasarlanır.

Yangın Kapkaloriın bakımını inşa etmek kucakin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını ihmal eylemek yahut amatörce inşa etmek resmî gerilara şekil harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak koltuk alabilirsiniz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Mono blok beden mimarisı kısım sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlanmaktadır.

şayet bir yangın bapsı bağırsakin hediye meyanştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en dobra alternatif ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile pay etmek ve buna bakarak en gerçek bedelı çalmak olacaktır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat diğer kapı imalatları kadar değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yapı bâtıni yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmış olmalıdır. Ayrıca, yangın merdivenlerinin düzgün bakımının strüktürlması ve dayanıklı olmalarının sağlamlanması önemlidir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve Yangın Çıkış Kapısı metal sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni maksat sinein zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate tuzakınması müstelzim bir sair faktör de montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, marifet gerektiren bir konulemdir ve ekseriya meraklı bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilir.

Yangın merdiveni kapısı binaların ivedili çıkış bapsı olarak hizmet gören ve binadan hızlı tahliyeye olanak veren çok kullanışlı baplardır. Nitelikli ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın kapıları farklı malzemelerden imal edilebilmektedir.

Report this wiki page